Power Your Energy

Ontdek het geheim van een gezonde leefstijl en looking goooood!

Je opent voor de zoveelste keer je kastdeur en je ziet een jurkje hangen die je eigenlijk niet meer aan kan, jammer, maar hij is echt te krap. Maar omdat die zo leuk is en omdat je hoopt dat je hem ooit nog eens aankunt, wil je hem niet wegdoen.

Je hebt binnenkort een feestje en je wilt eigenlijk net zo’n jurkje. Op naar de stad dus. In de winkel zie je iets hangen wat er op lijkt en je duikt de paskamer in……

Shit, dit ziet er wel heel propperig uit… moet ik dan nog een maat groter nemen? Je kijkt  nog eens in de passpiegel en je ziet jezelf staan… holy moly…😫 ☹

je schrikt je echt te pletter, en dat licht in die paskamer, wie heeft dat bedacht????

Je baalt want dit is niet hoe je eruit wilt zien. Voor mij was dat een aantal jaren geleden DE trigger om de knop om te zetten… time for a change!! Hoe zit dat met jou???

Een wijntje afslaan is niet gezellig

Je bent vervolgens gezellig met je vriendinnen aan het borrelen op dat feestje en bij elke bitterbal voel jij je schuldig. Want een wijntje afslaan en een bitterbal weigeren is niet gezellig 😊 Gezelligheid is nu eenmaal gekoppeld aan een lekker (alcoholisch) drankje en een snack, tenminste dat lijkt soms zo. Ik weet nu uit ervaring dat dit niet zo is, je kunt prima een wijntje nemen, maar ik weet dat het een bewuste keuze is.

Maar even serieus…. Wil jij zo doorgaan?

Wil je echt op deze manier verder gaan? Ik hoef je niet te vertellen over de korte en lange termijn effecten van een ongezonde leefstijl… de kranten staan er vol mee… 51% van de volwassenen heeft overgewicht, dat zegt al genoeg. Wil jij je niet weer fit en aantrekkelijk voelen?

Niemand kan je overhalen, dat kan je alleen zelf… dus wat ga je doen? Zo verder gaan of ga je nu eindelijk voor jezelf kiezen??

—————————————————————————————————————-

Maak de eerste stap om goed voor jezelf te gaan zorgen!

  • Als je mijn online programma Power Your Energy gaat volgen
  • Een traject van ongeveer 3 maanden waarbij je gecoacht wordt door mij 
  • Ik je stok achter de deur ben, om je voortgang te bewaken en resultaat te bereiken
  • Durf jij vóór de feestdagen al te starten???

Aan het eind van dit traject:

  • Voel je je weer happy maar vooral ook aantrekkelijk 😉❤️
  • Je gaat veel beter en dieper slapen en staat uitgerust op!
  • Minder gewicht, zonder dieet, wie wil dat niet? 😊

Jouw investering

Je investering is € 1.797 excl BTW. Je kunt dit ook in 3 termijnen betalen: kies voor 3 x € 599

Welke argument kun je nu nog bedenken om dit niet te gaan doen??? 😊

Maak een afspraak in mijn agenda en laten we gaan kijken wanneer je kunt starten!!!

https://calendly.com/power2health/30min

Reviews: Linda neemt je mee op haar reis en legt alles heel duidelijk uit in de video’s. Er zit ook nog een digitaal werkboek bij waar je alle opdrachten in kunt maken. Mijn motivatie om ermee aan de slag te gaan is weer terug! Ik ben zelfs meer gaan bewegen.

Reactie Anita: Ik vond het leuk om de training te volgen. Het gaf mij de focus en motivatie om weer meer beweging in mijn dagelijks leven in te passen. De filmpjes zijn goed! Echt, serieus, leuk en ook speels. Ook het werkboek is fijn.

Reactie Denise: Ik vind de online training Power Your Energy een aanrader omdat het je weer bewust maakt van hoe snel je jezelf voorbij rent. Met deze training leer je hoe je zélf kunt kiezen voor meer rust, betere slaap en meer energie. Volgens mij kunnen we dat allemaal wel gebruiken. Linda is deskundig en een prettige gesprekspartner.