Wie is Linda

van der Hoop ?

DSC_6888

herken je dit soort signalen?

 • Te weinig energie hebben
 • Niet precies weten wat gezond eten is
 • Slecht slapen
 • Moe wakker worden
 • Te laat naar bed
 • Geen of weinig ontspanning
 • Je niet meer aantrekkelijk voelen
 • Altijd moe zijn
 • Te weinig me-time
 • Futloos voelen
 • Stress/ontevreden/angstklachten

dat had ik ook…. 🙁

Over mij

Moeiteloos slank

Als kind en jongvolwassene ben ik altijd zonder moeite slank geweest. Ik ben 1.77 m lang en ik woog 63 kg en had maat 38. Ik sportte minimaal 1 x per week en at gewoon gezond.

Toen ik eenmaal de 40 gepasseerd was en een scheiding achter de rug had, stond de weegschaal plotseling op 88 kg! Ik was gewend geraakt aan een andere leefstijl, met weinig motivatie om gezond te eten en te sporten.

Zelfs XXL paste niet!

Ik stond iets te passen in een pashokje bij Miss Etam, je weet wel, zo’n klein hok met heel onflatteus licht (welke man heeft dit bedacht? 😊) en zelfs maat XXL paste niet. Ik zag mezelf in de spiegel staan en ik schrok me dood!

Dat was het moment dat ik besefte, dit is niet gezond, dat kan zo niet doorgaan.

De knop ging om want dit was ik niet… en ik ga er nu iets aan doen!!

Elk dieet geprobeerd!

Onervaren als ik was probeerde ik ieder dieet uit, je kent ze vast ook maar telkens binnen 2 -3 weken viel ik al terug naar mijn ‘oude verkeerde’ patronen, want ik mocht geen dit en mocht geen dat eten en ik kon dat niet aan….ik werd er opstandig van.  En ik besefte toen, ik heb meer kennis nodig en hoe kan ik hulp krijgen?

Waar sta ik voor?

 • P van Passie. Een passievol leven, zowel werk als privé de dingen doen waar je energie van krijgt en dat is coachen!
 • O van Ondernemerschap. Het ondernemerschap is iets waar je echt voor kiest. En de kunst is om hier alles uit te halen met een goede werk/privé balans, hier kan ik je alles over leren.
 • W van Wijsheid. Wijsheid noem ik het, maar ik bedoel eigenlijk vooral ervaring. Mijn moeder zei vroeger altijd, verstand komt met de jaren, en ik begrijp nu wat zij daar mee bedoelde. Ik vind het als coach geweldig om mijn wijsheid over te dragen en te delen
 • E van Energiek. Need I say more? Als ondernemer is het zo belangrijk om je topfit te voelen. Je bent snel geneigd om er een tandje bij te zetten, maar slimmer is om te kijken waar jij je energie en ontspanning uit kan halen.
 • R van Resultaat. Top-Resultaat gaat er geboekt worden.. als je mijn tips en tricks gaat leren. Zonder dieet en zonder moeilijke recepten.

Gevecht met mezelf

Toen ik een opleiding ging doen voor leefstijlcoach ontdekte ik waar ik op kon letten (b.v. verhouding koolhydraten – vetten – eiwitten), waardoor ik een betere balans kon houden zonder honger. Ik ging weer meer bewegen en Ik begon er lol in te krijgen. Langzaam aan verdwenen de extra kilo’s.  Maar mannnnnn het was echt een gevecht met mezelf…. Herken je dat? Je weet het in je hoofd… je wilt het heel graag maar toch val je terug in oude gewoonten…..

Toch bleef mijn verlangen naar een slank lichaam, ik wilde echt zo niet oud worden want ik had het voorbeeld van mijn oma’s.

De dikke en de dunne oma

Mijn ene oma was heel slank maar niet zo gezellig en mijn andere oma was volslank en altijd in een goed humeur, je kon echt met haar lachen 😊

Ik dacht altijd wel als kind, zo wil ik niet worden. Maar mijn volslanke oma kookte natuurlijk heel lekker, alles met roomboter en vooral veel van alles, daar at ik het liefste. Mijn slanke oma kookte niet zo lekker dus daar at ik niet zo vaak.. haha ken je dat? Ze was wel heel lief hoor 😊ondanks dat ze altijd liep te klagen en zeuren over haar gezondheid. Mijn volslanke oma was daarentegen altijd vrolijk, die heb ik nooit horen sippen.. dus zo zat dat ook in mijn hoofd.

Ik ben liever gezellig (niets afslaan bij een verjaardag) dan ongezellig en slank. Herken je dat?

Warme appeltaart???

Even terug naar mijn gezonde leefstijlreis:

Belangrijk was voor mij dat ik alles MOCHT eten, geen restricties, maar wilde ik dat ook? Ik had zelf de keus! Ik leerde over het 80/20 principe en leerde mezelf aan om anders naar voeding te kijken.

Mijn manier werkte misschien niet zo snel als een crash/shake dieet maar al gauw paste ik L met gemak.. want eerlijk = eerlijk, zelfgebakken appeltaart met slagroom, wie kan dat weerstaan? Ik niet in ieder geval, haha, maar ik wist dan wel dat er ’s avonds geen wijntje werd gedronken, keuzes maken dus, zo simpel kan het zijn.

Zonder dieet 😉

Inmiddels ben ik zover dat ik weet hoe gemakkelijk ik op dit gewicht kan blijven zonder dieet. Ik heb geleerd hoe ik mijn gewoontes kon aanpassen en daardoor ben ik al geruime tijd op het gewicht waar ik tevreden mee ben.

Wat wil je nog meer over me weten??

 • Zonder moeite train ik 3x in de week, circuittraining, yoga, spinning, kickboksen, ik wissel af waar ik zin in heb.
 • Mijn hond Silver is mijn wandelmaatje en dat is superfijn

Ik ben flexibel, houd van afwisseling, ben direct, to-the-point en zal er geen doekjes omwinden, als je met mij werkt ben ik je stok achter de deur!

Mijn Missie

Mijn droom is om vrouwen te laten ervaren hoe gemakkelijk het is om veel energie te hebben en geen overwicht te hoeven hebben zonder dieet!

Boek dan jouw gratis Powergesprek met mij om te ontdekken wat voor jou werkt. https://calendly.com/power2health